Om oss

Vi i Bauta Regnskap er en god gjeng stødige tallknusere som kan det vi driver med. Med vår solide erfaring og brede bransjekompetanse, kan du være trygg på at du vil få all den hjelpen du trenger.

Dette er Bauta Regnskap

Navnet er nytt av året, men folka her har drevet med regnskap, revisjon og rådgiving i mange år. Vi er en gjeng med ekte og jordnære folk. Vi brenner for faget vårt, og ønsker å være din forlengede arm i hverdagen. Med vår kunnskap og erfaring vil vi kunne hjelpe deg og bedriften din med å løse utfordringer + hjelpe deg med å forstå det du trenger i regnskapsverdenen.

Hos oss kan du føle deg helt trygg på at jobben blir gjort skikkelig. Vi kjenner bedriften din, og engasjerer oss som om det skulle vært vår egen. Ønsker du en egen kontaktperson som bistår deg hele veien, så fikser vi det. Vi forstår din bransje, og tilpasser våre råd til dine behov. Regelverket kjenner vi som vår egen lomme, og vi er oppdaterte på faget til enhver tid. Du kan regne med oss!

Vi er alltid i nærheten – enten du vil komme innom for en kaffeprat i hyggelige omgivelser ved sjøen, eller du ønsker å ta en telefon til en av våre engasjerte medarbeidere.

Sertifiseringer

Bauta Regnskap er et regnskapsbyrå med høy faglig kompetanse og bred erfaring. Vi er sertifiserte partnere av Tripletex og PowerOffice, to av de ledende regnskapssystemene på markedet. Vi har inngående kjennskap til systemenes funksjonalitet og er alltid oppdatert på nyheter. Slik kan vi gi deg gode råd om hva som passer best for din bedrift. I tillegg er vi godkjent av Finanstilsynet, noe som innebærer at vi er underlagt jevnlig tilsyn og kvalitetskontroll. Vårt team har syv statsautoriserte regnskapsførere, og målet vårt er at alle våre ansatte skal være godkjente.

Vårt team

Ole Bjørn Rorge

Statsautorisert regnskapsfører, Daglig leder

Ole Bjørn er kaptein på Bauta-laget. En trivelig telemarking som er stødig, analytisk og strukturert. Lidenskapelig opptatt av fotball og Excel, og alltid med en kaffekopp i hånda. Han har høyere revisorstudium fra NHH og har lang erfaring med revisjon, regnskap og som controller.

Spesialfelt: Skatte- og avgiftsrett, omdannelse, selskapsendringer, fusjon/fisjon.

Robert Hvidsten

Statsautorisert regnskapsfører/Styreleder

Robert er et arbeidsjern som brenner for regnskapsfaget. Han brenner for fotball også, men det er regnskap som opptar mesteparten av tiden hans. Robert kan skilte med høyere revisorstudium fra NHH, og lang fartstid som både regnskapsfører og revisor. Robert har en imponerende systemforståelse, og er en mester i blant annet PowerOffice og Excel.

Spesialfelt: Skatte- og avgiftsrett, eiendom og investering, omdannelse, selskapsendringer, fusjon/fisjon.

Rune Heier

Statsautorisert regnskapsfører

Rune er en kapasitet innen regnskapsfaget, og en tvers gjennom ryddig type. Utdannet Diplomøkonom fra BI, og med over tjue års erfaring fra forskjellige regnskapsbyråer i Tønsberg og Sandefjord. Han kan faget til fingerspissene, og følger opp kundene sine med alt de trenger, fra A til Å.

Elisabeth Nielsen

HR / Regnskapskonsulent

Elisabeth er full av omsorg og godt humør, og hun passer på alle oss andre. Hun har lang erfaring, mye kunnskap og alltid mange jern i ilden. Hun sjonglerer et imponerende antall store og små systemer – blant andre Tripletex, Visma Business, Visma Payroll, PowerOffice og SAP.

Therese Evensen

Statsautorisert regnskapsfører

Therese er sporty og energisk, med talent for orden og system. Hun har jobbet som regnskapsfører siden 2019, og har en bachelor i økonomi og administrasjon. Alltid serviceinnstilt, og med 25 års erfaring fra sportsbutikk, er Therese en ekspert på å skape tette og trygge relasjoner til kundene sine.

Madeleine Aleksandersen

Statsautorisert regnskapsfører

Madeleine er vår supersosiale regnskapsfører. Hun har bachelorgrad i revisjon og lang erfaring fra bransjen – både som daglig leder, revisor og regnskapsfører. Madeleine har stålkontroll på Tripletex, som er et av flere regnskapsprogrammer vi kan tilby ekspertise på.

Spesialfelt: Investeringer og eiendom.

Ørjan Jacoby

Statsautorisert regnskapsfører

Ørjan er vår JA-mann. Like klar for tunge løft på jobben, som på styrketreningen han driver med på fritiden. Ørjan har sin bachelorgrad fra BI, og over tjue års erfaring som regnskapsfører. Spesielt sterk er han på å finne ut hvordan systemer kan utnyttes best mulig, og effektivisere hverdagen for kundene våre. En kløpper i PowerOffice GO, Tripletex og Maestro.

Giedre Ciparyte

Regnskapsfører

Giedre er lagets yngste. Mild og vennlig, med stor arbeidskapasitet. Hun har en fersk bachelor i økonomi, og begynte hos oss i Bauta Regnskap i 2022. Tross sin unge alder og relativt korte fartstid, er hun ikke redd for å ta i et tak. Hun stiller opp for andre, jobber ansvarsfullt og effektivt, og alltid med et smil.

Jon Jørgensen Heggum

Regnskapsfører

Jon er en blid og likendes kar, som er flink med både fag og folk. Han har bachelor i både økonomi og jus og økonomi og administrasjon fra Høgskulen på Vestlandet. Det Jon liker best ved jobben sin er å bli kjent med ulike kunder, og han har kunder i mange forskjellige bransjer.

Kim André Jensen

Statsautorisert regnskapsfører

Kim André er en friskus med jakt som hobby. En fokusert og presis type som har jobbet med regnskapsfaget i mange år. Han er løsningsorientert – alltid med kunden i fokus. Kim André har erfaring med mange ulike bransjer, og har jobbet flere år som økonomisjef. Spesielt dyktig er han på PowerOffice Go, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Business Central.